• Interim Management

  U heeft een interim manager of bestuurder nodig. Er is iemand weggevallen, er is een fusie aanstaande of wellicht een andere verandering binnen uw organisatie. Wat de reden ook is. Wij leveren slagvaardige, Xperienced interim managers die de belangen van uw organisatie behartigen. En meestal is dat meer dan op de winkel passen. Om een transitie te realiseren is overtuigingskracht nodig. En transitie gaat gepaard met weerstand. U heeft behoefte aan waar leiderschap, passie en daadkracht. Meer weten over onze Xperienced interim managers? Neem dan contact met ons op.

 • Programma Management

  Een grote verandering bewerkstelligen door middel van een programma vraagt om een grote investering. Wij helpen u deze investering om te zetten in concrete en blijvende resultaten. Samen met u ontwerpen, besturen en realiseren we complexe programma’s. Onze programma managers zijn Xperienced in alle facetten van programma management, waaronder programma definitie, business case en blauwdruk ontwikkeling, stakeholder engagement, programma sturing en programma bewaking. Wil u meer weten over onze Xperience? Neem dan contact met ons op.

 • Project Management

  U wilt of moet misschien zelfs een concrete capability realiseren door middel van een project. In een complexe omgeving is het geen sinecure om binnen de kaders van kwaliteit, scope, tijd en geld te blijven. Vaak moeten hiervoor moeilijke keuzes worden gemaakt. Maar moeilijke keuzes moeten dan wel eerst inzichtelijk worden gemaakt en voorgelegd worden met de bijbehorende voor- en nadelen. IXM Group levert stevige en Xperienced project managers die complexe projecten tot een succesvol einde weten te brengen. IXM Group is xtreem Xperienced in het managen van projecten met een combinatie van ICT, procesmatige- en organisatorische veranderingen, zoals grootschalige ERP implementaties. Wilt u meer info? Laat het ons weten.

 • Change Management

  De snelheid en omvang van veranderingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd, maken dat niet iedereen in dezelfde richting beweegt. Bedrijven moeten vandaag de dag wendbaarder zijn. En wendbaar betekent twee zaken: aanpassingsvermogen en snelheid.

  Een verandering in een groot bedrijf is als het draaien van een groot schip. Door zijn omvang en momentum kan het schip ver stroomafwaarts zijn voordat het is gestopt en gedraaid. Niet tijdig sturen, kost dus geld. En dat maakt dat planmatig werken en tijdig sturen het devies zijn. IXMG levert Independent en Xperienced Change Managers die uw organisatie kunnen helpen bij het draaien van uw schip.